Resten deu jornades per a la conclusió de la lliga de Primera Catalana i en el grup 1 tant el Manresa com l'Avià continuen amb la seva particular lluita per estar entre els capdavanters en una categoria, enguany, molt discutida.

El Manresa (41 punts, a dos del líder, La Jonquera), que ve de guanyar al camp de l'Abadessenc, rep un dels equips de la part alta, el Tona (38), tot i que en les darreres jornades s'ha desinflat força (demà, 12 h). El tècnic dels blanc-i-vermells Dani Andreu no podrà disposar de Noah per sanció i tampoc de German, Jonny, Carles Balboa i Maturana; Moha és un dubte seriós i Rebollo i Lluís Clop també tenen molèsties. Per contra, el Manresa recupera Gerard Bordas. Respecte al partit, Dani Andreu ha comentat que "entrem a la recta final de la lliga i no podem badar. El Tona no sé com reaccionarà a la derrota de diumenge a casa, i a les baixes que té".

L'Avià (40 punts) té una sortida (demà, 18.15 h) complicada a casa del Mollet (38). Oliver Ballabriga no podrà disposar dels sancionats Marc, Roger i Peque i tampoc del lesionat Uri Martínez. L'entrenador dels berguedans considera el Mollet com "un rival difícil, amb jugadors joves molt elèctrics que aniran a totes per vèncer; nosaltres hem de mirar de refer-nos de la derrota amb el Vic".

En el grup 2, l'Igualada espera el Torredembarra, que és penúltim (demà, 17 h). El tècnic Edu Berrocal espera un rival "replegat a l'espera d'alguna errada nostra. Nosaltres hem de mirar de guanyar per no quedar definitivament despenjats de dalt". Fran Arévalo és baixa per sanció i Ton Casas, per lesió; Òscar i Baraldés són dubte.