El Manresa FS es desplaça avui (18 h) a la pista del CCR Castelldefels, un líder sòlid a la competició de Segona Divisió B que té a les seves files dos exjugadors del conjunt manresà, Marc Mármol i Roger Bermusell. L'equip dirigit per Toni Torres és un clar aspirant a la primera plaça; actualment li treu dos punts al segon classificat, l'Escola Pia de Sabadell, però amb un partit pendent davant l'Esplugues.

El CCR Castelldfels és invicte al seu pavelló amb onze triomfs i dos empats. La intenció del Manresa FS és donar la cara amb ganes de puntuar. A la primera volta, al Pujolet, el partit va ser igualat, tot i el triomf visitant per 2 a 4. La temporada passada, a la Copa Catalunya, a Castelldefels, el Manresa FS va quedar eliminat als penals. A la classificació, el Manresa FS és actualment sisè amb 42 punts, a cinc del Playas Castellón que marca la classificació per la Copa del Rei de la temporada que ve.

Torna David Muñoz

El vilomarenc David Muñoz, de 20 anys, torna al club manresà després d'abandonar el Prone Lugo de la Segona per raons personals. Muñoz va entrar al Manresa FS com a juvenil la temporada 2012/13 i a la següent va ser campió d'Espanya amb Catalunya. D'altra banda, l'ex-entrenador dels manresans Paco Cachinero ha fitxat pel Pallejà.

També avui, l'Esparreguera, amb l'aigua al coll rebrà l'Hospitalet (18 h); i el Sala 5, més acomodat, visitarà el Ripollet (18.30 h).