Pau Torres va fer el seu debut ahir a la Lliga Adelante i ho va fer deixant la porteria del seu equip, el Deportivo Alabès, a zero. El de Capellades va aprofitar la lesió del porter titular, Fernando Pacheco, per situar-se sota la porteria en el partit que va enfrontar el seu equip amb el Lugo i que va acabar amb empat sense gols.

Fins ara no havia disputat cap minut, i com va explicar en una entrevista a Regió7 el febrer passat, el seu tècnic, Pep Bordalás, no li n'havia donat "cap explicació, però tampoc no me l'ha de donar. Ell tria i jo he de treballar per fer canviar la seva opinió, ni que sigui difícil si l'equip va bé i guanya partits". El d'ahir no el van guanyar i va ser el quart empat consecutiu dels de Vitòria, que es van mantenir en la segona posició de la classificació, que dóna l'ascens directe a la Primera Divisió.

Torres va passar per les categories inferiors del Barça i per diversos clubs de la Segona Divisió B, com el Lleida o el Ceuta, abans d'arribar aquest estiu a l'Alabès, on als seus 28 anys ha actuat fins ara com a porter suplent. Ahir va tenir l'oportunitat de debutar i no la va desaprofitar davant de la seva afició, a Mendizorroza. Torres va fer alguna intervenció de mèrit, com en la primera meitat, quan el visitant Campillo va buscar un gol de vaselina des del mig del camp, una pilota que el de Capellades va desviar a córner amb dificultats.