El Bayern de Munic va patir fins al final per imposar-se al camp del Colònia (0-1) i ampliar provisionalment el seu lideratge a la Bundesliga, ja que es troba a vuit punts del segon classificat, el Borussia de Dortmund, que avui a les 17.30 hores juga al camp de l'Augsburg.

El conjunt dirigit pel santpedorenc Pep Guardiola no va tenir un dia brillant i només va mostrar el seu nivell de joc habitual en els quinze primers minuts del duel, justament quan va arribar l'únic gol del duel, que va ser obra del polonès Robert Lewandowski. Tot seguit, els visitants es van dedicar a administrar l'avantatge, però al final van acabar patint davant uns locals que van arribar amb perill a la porteria d'un Neuer que va haver d'intervenir al darrer minut per salvar el seu equip.

Empat agònic del Wolfsburg

El Wolfsburg, el proper rival del Reial Madrid a la Lliga de Campions, manté la tònica irregular a la lliga i només va poder empatar a casa contra el modest Darmstadt (1-1). Sandro Wagner va avançar els visitants al minut 82 i Schürrle va empatar al temps de descompte.