El Dominion Bilbao Basket es va imposar a la seva pista davant el cuer de la classificació, un Gipuzkoa que només suma quatre victòries en la competició, però que ahir va lluitar fins al final i va acabar caient per un resultat de 80-71.

En el primer quart els locals van començar manant amb un parcial de 11-6, però els visitants van reaccionar i van capgirar el marcador. Poc després, el Bilbao va fer valer la seva superioritat i va tornar a agafar avantatge i va acabar el període inicial amb un 30-22. En el segon la tònica va ser molt semblant: el Gipuzkoa es va tornar a avançar i tot seguit els locals van obrir forat de nou per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 47-39.

En la segona meitat els homes de Sito Alonso van estar a punt de trencar el partit, però uns visitants molt lluitadors van clavar un 2-12 i van arribar al final del tercer quart amb opcions (64-58). En els deu darrers minuts, el Bilbao va sentenciar de forma definitiva el duel gràcies a Raúl López, Axel Hervelle i Dairis Bertans.