L'Sporting de Gijón, que lluita per a la permanència, va aconseguir ahir una victòria important davant l'Atlètic de Madrid gràcies a un gol de Carlos Castro al minut 89 que va culminar la remuntada asturiana i va dissipar les opcions de l'equip de Simeone de guanyar el títol de Lliga.

El partit enfrontava el pitjor equip en camp propi, l'Sporting, contra el millor visitant, l'Atlètic de Madrid, però en la primera part l'única diferència entre els dos va ser el golàs de falta que va marcar el francès Antoine Griezmann. La primera meitat va ser molt disputada, amb l'Atlètic tancat a darrere i els locals incapaços de superar el mur defensiu dels matalassers. En una de les poques aproximacions visitants, Saúl va rebre una falta i Griezmann la va clavar al fons de la xarxa per l'escaire, i va fer impossible l'estirada de Cuéllar.

A la represa els locals es van llançar a l'atac, i els canvis d'Abelardo van donar més energia a l'equip, sobretot amb l'entrada de Carlos Castro i Carmona. Els pals i Oblak mantenien la porteria de l'Atlètic a zero, però els locals cada vegada eren més insistents i arribaven amb més perill a l'àrea dels de Simeone. La millor ocasió la va tenir Sanabria amb una falta que va enviar al travesser amb Oblak ja superat, i segons després el paraguaià va tenir una altra falta que ara sí que va transformar en gol.

Finalment l'esforç de l'Sporting va tenir recompensa perquè en un gran contraatac, i amb l'Atlètic totalment entregat i possiblement pagant l'esforç de dimarts passat, va acabar encaixant el segon. Va ser una internada de Jony, que va cedir la pilota a Carlos Castro, que va superar Oblak i va provocar el deliri a les graderies i la desolació en les files madrilenyes.