Cap de setmana rodó per al ceretà Kilian Jornet. Tot just 24 hores després de proclamar-se campió de la Copa del Món d'esquí de muntanya en la modalitat vertical, Jornet va imposar-se a la prova individual de la mateixa Copa del Món que es va disputar ahir dissabte a Mondolé Ski Alp, a Itàlia.

El ceretà, que ja liderava la competició abans de la disputa de la prova transalpina, va tenir una duríssima pugna amb l'alemany Antón Palzer, que va quedar segon a 37 segons del català i amb l'italià Matteo Eydallin, que va ser tercer a 1.52. Cert és que Jornet ho tenia tot de cara per endurs-se el triomf a la general ja que tenia un avantatge de seixanta punts sobre l'italià Michele Boscacci, després de les seves victòries a la Font Blanca, Transcavallo i Valetellina Orobie i d'una segona posició a la prova de l'Alpinski.

Lluny d'especular, Jornet va anar a totes des d'un bon inici i va aturar el crono amb un temps de dues hores, 10 minuts i 48 segons per tal de cobrir un traçat de 16,3 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.920 metres. D'altra banda, Boscacci, que era l'únic que li podia prendre el títol de campió del món, no va tenir opció i va acabar en una discreta vuitena posició. Jornet va començar amb força i amb el pas dels quilòmetres va anar distanciant-se del germànic Palzer. Aquest va intentar aguantar l'embranzida del català però als darrers quilòmetres no va poder aguantar el fort ritme de Jornet i va acabar lluitant per mantenir la segona posició.