La UD Las Palmas va derrotar ahir la Reial Societat (0-1) a Anoeta, i va encadenar el seu tercer triomf consecutiu a domicili per primera vegada en la seva història en la màxima categoria espanyola, on ha disputat 32a temporades. Els de Quique Setién continuen en una gran progressió que els allunya del descens i ho van fer gràcies a la crisi de joc i de resultats que passa el conjunt d'Eusebio, que no troba el terra en la seva caiguda.

Jonathan Viera va tenir la primera ocasió en l'inici però el seu llançament de penal el va encertar Rulli. El jugador dels grocs es va treure l'espina posteriorment assistint Willian José, que va marcar l'únic gol del partit a cinc minuts del descans.

Més mogut va ser el duel entre el Granada i el Rayo Vallecano (2-2), que van firmar un empat insuficient per a tots dos i que va enviar el Getafe a les posicions de descens després del seu empat de divendres davant l'Eibar. El Arabi va avançar els locals a l'inici del partit i de la segona meitat, però primer Hernández, abans del descans, i finalment Zé Castro, al minut 87, van aconseguir igualar el marcador per als de Paco Jémez.

Amb una dosi de fortuna, el Deportivo va enfonsar una mica més el Llevant a la cua de la classificació. Per 2 a 1 els gallecs van superar uns valencians que van veure com el gol de la victòria local era aconseguit en pròpia porteria per Mariño al minut 85. Abans, Luis Alberto havia fet l'1 a 0 (min 43) i Rossi l'1 a 1 (min 50).