El sorprenent Leicester camina amb pas ferm cap al títol de la Premier League, ja que ahir va treure tres punts més del camp complicat del Crystal Palace (0-1), que els permeten situar-se vuit punts per sobre del segon, el Tottenham, que avui a les 17 hores juga contra el Bournemouth al seu camp de White Hart Lane.

El conjunt dirigit per Claudio Ranieri en va tenir prou amb una diana de l'algerià Riyad Mahrez al minut 34, quan va culminar una jugada iniciada pel davanter anglès Jaime Vardy. Tot seguit, els visitants es van dedicar a mantenir la renda amb èxit per endur-se'n un triomf molt valuós.

Un altre dels equips que es manté amb possibilitats factibles d'endur-se el títol és l'Arsenal, que va obtenir el triomf al camp de l'Everton (0-2). El conjunt de Londres es va refer de l'eliminació europea contra el Barça i va encarrilar el duel ja a la primera meitat amb gols de l'anglès Danny Welbeck i el nigerià Alex Iwobi. Amb aquesta victòria, l'equip d'Arsène Wenger se situa tercer a onze punts del Leicester, tot i que els primers tenen un partit menys.