L'Igualada Calaf Grup va visitar ahir la pista del Calafell en partit de la 21a jornada de l'OK Lliga, en què va sumar un punt (4-4).

L'Igualada va jugar bé, però les errades i la falta d'efectivitat a pilota aturada li van passar factura. Els locals no van abandonar la lluita i van posar les coses difícils als arlequinats. El Calafell, conscient que ocupa el penúltim lloc de la classificació, va saltar a pista força motivat per escalar posicions i allunyar-se del descens.

La primera part la van protagonitzar els porters David Arellano i Elagi Deig. Les defenses estaven fluixes i això va permetre arribar en moltes ocasions a les porteries. Tot i això, el primer temps va acabar amb empat a dos gols: dels germans Vergés per als locals, i de Pla i Galbas per als arlequinats.

Mauro Giuliani va avançar el Calafell a l'inici del segon temps amb un xut potent. Els igualadins van passar a fer un joc més conservador, tancats en defensa i arriscant poc, deixant que els de Calafell només poguessin consolidar la victòria amb xuts llunyans. Els anoiencs van esperar que els locals erressin per recuperar la pilota i culminar la jugada amb gol. Així ho va fer Sergi Pla, que va aconseguir fer entrar la bola per l'escaire dret (3-3). Els últims deu minuts van ser frenètics. El Calafell va acumular faltes, però els igualadins no van aprofitar-ho. Tampoc van saber aprofitar un penal anterior. I a sobre, un contraatac del locals que va acabar amb el gol del disgust. Gerard Vergés va marcar al minut 46 el 4 a 3. L'Igualada va intensificar la pressió i ho va donar tot per capgirar la situació, i gairebé ho va aconseguir, si no fos per la seva baixa efectivitat a pilota aturada. Met Molas va empatar quan faltava un minut i mig. En el darrer minut, l'Igualada va desaprofitar un penal, i es va deixar dos punts a Calafell.