Partit vibrant el que han disputat el Manresa i el Tona al Nou Estadi del Congost,resol a favor dels locals amb dos gols en dos minuts (78 i 80), d'Hassen i Rebollo, quan els manresans perdien per 0 a 1. Després d'una bona arrencada blanc-i-vermella, amb un remat al travesser de Rebollo (min 2), el joc s'ha equilibrat però amb més aproximacions a l'àrea dels manresans. Després del descans, amb 0-0, un cop de cap d'Uri Serra ha anat de nou al travesser, poc abans d'un afortunat 0 a 1 pel Tona; Riki, en el seu intent de desviar un remat de Joan amb el cap, s'ha introduit la pilota a la seva porteria. Els de Dani Andreu han reaccionat bé, tot i que han hagut d'esperar al minut 78 per empatar en una acció confusa a l'àrea del Tona; dos minuts després, en plena eufòria, Rebollo culminava en el 2 a 1 una bona jugada individual de Miki Poveda per la banda dreta. Amb aquesta victòria, el Manresa es situa líder de la categoria.