Reial Madrid i Sevilla tanquen avui la 30a jornada de la Lliga, en un duel en el qual els madridistes, tercers darrere l'Atlètic i a 12 punts del líder, el Barça, no poden fallar en el seu camp davant un equip sevillista que busca eliminar la maledicció fora de casa. Amb la Lliga perduda per l'equip de Zinedine Zidane, cada duel es converteix en una qüestió d'orgull. Amb els partits fora del Santiago Bernabéu com a assignatura pendent, el Sevilla és un bon equip per mesurar-se de cara a la Lliga de Campions i abans del clàssic contra el Barça.

El tècnic francès ja disposa de tot el seu arsenal per fer créixer el seu equip i plasmar en el terreny de joc arguments que alimentin la fe de l'afició en aconseguir la Undécima. Torna Benzema després de quatre partits d'absència per lesió, i també poden tornar a l'onze titular Kroos i James.

Les baixes blanques es troben a l'eix de la defensa, amb les sancions de Ramos i Pepe, que deixaran el seu lloc a Varane i Nacho.

El Sevilla, cinquè equip a la taula de classificació, arriba a Madrid sense haver guanyat lluny del Pizjuán aquest curs, i amb les baixes de Konoplyanka, Vitolo, Banega i N'Zonzi.