El Movistar Estudiantes va sumar ahir la seva segona victòria consecutiva i continua la seva escalada cap a la salvació en tombar un espès València Basket, al qual va controlar en tot moment amb una forta barreja de fam i experiència.

L'equip col·legial va mostrar des del primer minut una major ambició però quan els locals van despertar també va tenir la capacitat de resistir tots els atacs del conjunt valencià, que tot i la seva falta de frescor es va guanyar a base de constància un parell d'opcions de fer-se amb el control del partit, però les va desaprofitar.

La mobilitat dels bases visitants, Laprovittola i Jaime Fernández, junt amb la intensitat de Juancho Hernangómez i Simpson i l'encert de Nacho Martín van permetre als de Sergio Valdolmillos agafar avantatges des del principi (9-20). Però la sortida d'Antoine Diot va permetre als locals igualar el partit al descans (37-37).

A la represa els madrilenys van tornar a sortir amb més gana i van aconseguir petits avantatges que van saber mantenir gràcies a una gran defensa i a una bona circulació de pilota, que van minimitzar tots els intents dels de Pedro Martínez de capgirar el marcador i deixar el triomf a la Fonteta.