La Llosa Artés va obtenir una clara victòria contra un lluitador Sedis però que mai va tenir opció de triomf. La clara diferència que hi ha entre tots dos equips a la taula classificatòria va quedar ben palesa sobre el parquet amb la distància final de 30 punts. Ja des d'un bon inici els bagencs van sortir amb molta força i gràcies a una bona defensa podien aconseguir ràpides cistelles al contracop. Això ja obria les primeres escletxes al marcador (25-11) al minut 10.

El Sedis Hidrology intentava reaccionar però fallava massa en atac i en defensa donava moltes facilitats als anotadors bagencs. El matx era de clar domini bagenc i no donava la sensació que els urgellencs poguessin capgirar el resultat final del duel. De fet, el parcial de 53-28 amb el que s'arribava al descans ja determinava el clar color que tenia el duel.

Al tercer quart l'Artés, coneixedor de la clara diferència de que disposava, va relaxar-se i això va donar certa vida al Sedis, que a base de millorar els seus percentatges en atac va disposar d'un millor joc. El joc, però no va tenir massa història ja que el partit ja estava vist per sentència. L'Artés va treure el peu de l'accelerador i el Sedis va intentar millorar una mica el seu joc.