L'Avinent Manresa i el CA Igualada Petromiralles van aconseguir una medalla de plata i una de bronze, respectivament, en el campionat d'Espanya júnior que es va celebrar aquest cap de setmana al Pavelló d'Esports de Sabadell. La velocista de l'Avinent Manresa, Paula Sevilla, va aconseguir la medalla de plata en una ajustadíssima final dels 60 metres llisos, amb una marca de 7"71, que només va superar l'extremenya Isabel Guisado. El podi el va completar Isabel Shili, amb un registre de 7"71. L'atleta de l'Avinent s'havia imposat en la semifinal amb un registre de 7"78, i en les rondes, amb 7"73.

En la prova de salt d'alçada, l'atleta del CA Igualada Petromiralles Eduard Fàbregas va aconseguir el tercer lloc amb un registre de 1,99 m, que va tancar així una jornada rodona per als clubs catalans. De fet, amb la medalla de Paula Sevilla, l'Avinent Manresa tanca la seva millor temporada en pista coberta de la història, ja que suma 10 medalles (3 d'or, 1 de plata i 6 bronzes) entre tots els estatals disputats durant els mesos d'hivern.

En les altres proves, cal destacar la posició de finalista del llançador de l'Avinent Sergi Cabezón, que va ocupar la sisena plaça en la final del concurs de Pes, i la 13a posició de la saltadora berguedana Júlia Quevedo en la final de triple salt.

Per part del CA Igualada, van obtenir uns bons resultats els atletes Abdessamad Oukhelfen, 4rt en els 3.000 metres llisos amb una marca personal, i Guillem Carner, amb una tercera posició en la semifinal dels 1.500 metres llisos que no li va donar l'accés a la final.