L'olesà Josep Lluís Amador es va situar en un meritori onzè lloc en la classificació general en el 20è campionat estatal Open Màster, celebrat a la localitat de Beasain, a Guipúscoa. L'olesà va sumar 1.142 punts en les distàncies de 70, 60, 50 i 30 metres, amb gran regularitat en els seus llançaments. Al final va ser una puntuació que el va situar com a segon millor català dins de la modalitat d'arc recorbat.

A la gran participació de l'olesà li va donar més valor el fet que es va enfrontar a una meteorologia del tot adversa amb una pluja intensa que va acompanyar els esportistes en tota la primera jornada, que es va celebrar dissabte. El mal temps va influir molt en la competició, i va dificultar la precisió quant als llançaments. Tot i així, Amador va acabar complint el seu objectiu d'aconseguir una puntuació propera als 1.150 punts.

En la jornada de diumenge, la pluja no va fer acte de presència, i això es va notar en els llançaments. La gran absència de Josep R. Bastides a causa d'una lesió al peroné, va evitar que l'olesà pogués estar lluitant en la competició.