Marc Bataller, jugador del Paidos, disputa aquest matí la gran final del campionat d'Espanya de mini que s'està celebrant aquests dies a San Fernando (Cadis). El matx es juga a partir de les 10 del matí i es pot seguir en directe a través del canal de televisió de la Federació Espanyola (FEBtv), a la pàgina web www.feb.es.

L'oponent dels catalans a la final serà la selecció de Madrid, que és l'altra gran favorita al títol. Ahir, els jugadors catalans, dirigits pel seu entrenador, JM Planas, van vèncer en la semifinal l'equip de Canàries per un resultat final de 89-75.

Els catalans arriben imbatuts a la final del torneig, després d'anar superant els seus oponents en els dies precedents. Així, les victòries en els parits de la primera fase en el seu grup van ser contra Galícia per 69-10 (es tanca l'acta quan ja s'arriba als 50 punts de diferència), davant d'Andalusia (79-72, en un partit molt renyit), contra les Illes Balears (per 62-12, altre cop amb un final abans d'hora), i davant de la selecció d'Euskadi, dilluns, per un resultat de 85-62.

Els nois catalans miraran avui de posar el colofó a la que ja ha estat una brillant participació en aquest estatal de minibàsquet.