La fruitosenca Paula Fernández va brillar en la victòria de l'equip espanyol sub-17 davant Ucraïna, per 4-0, en el primer partit del seu grup de classificació d'elit per ser a l'europeu sub-17. La fase es juga a Belfast, Irlanda del Nord. Amb dos gols, la bagenca del Barça va contribuir de forma efectiva a una victòria que és el primer pas per tal d'aconseguir el bitllet per a la cita continental. Demà hi ha el segon matx, a les 17 hores, contra les amfitriones. Al darrer partit s'enfrontaran a Dinamarca.

Ahir, en els minuts inicials, les jugadores ucraïneses van causar molts problemes a Espanya amb el seu joc físic. Finalment, però, una bona assistència de Candela cap a Lorena Navarro va suposar l'1-0 per a les jugadores de Toña.

Amb aquest mínim avantatge es va arribar al descans; a la represa, Paula Fernández, en pocs minuts de diferència, va aconseguir fer els dos gols que van decidir el matx de manera definitiva. A la part final del partit va arribar el 4-0 definitiu; Ona Batlle en va ser l'autora. És un magnífic inici en l'aspiració que té la selecció estatal per poder ser a l'europeu de Bielorússia; en cas de ser-hi, defensaria el títol europeu de la categoria sub-17.