El pilot manresà Simeó Ubach va aconseguir la victòria en les dues tandes de la categoria MX, en la tercera prova vàlida per a l'estatal de motocròs, que va tenir lloc al circuit de Cerro Negro, a Talavera de la Reina. Ubach, que és pilot del Moto Club Baix Berguedà i corre amb Husqvarna, va imposar-se a la categoria elit MX2 i ara és el líder provisional del campionat, amb 126 punts. En la primera mànega, el manresà va haver-se-les amb un altre pilot de la capital bagenca, Lluís Riera i la seva Yamaha. Tot i així, el corredor del Moto Club Taulé va tenir una caiguda que el va obligar a abandonar la prova, de manera que va deixar el camí lliure a Ubach. Lluís Riera ocupa ara el 9è lloc, amb 50 punts.

D'altra banda, en la categoria MX1, Brucart, pilot de KTM, no acaba de sentir-se còmode amb la seva muntura, i tan sols va poder sumar un punt. I un altre pilot de casa, Salvador Ubach, amb una Husqvarna, es va classificar en la tretzena i la quinzena posicions a la categoria MX125. Les pròximes curses del campionat d'Espanya tindran lloc el proper 22 d'abril, al circuit murcià d'Alhama.