Pau Bartoló ha començat la temporada amb una victòria a la K42 Mallorca, una cursa de 46 quilòmetres i 2000 metres de desnivell positiu, una distància ideal per posar la maquinària a punt de cara als grans reptes que l'esperen aquesta temporada.

El berguedà va acabar la cursa amb un temps de 4 hores, 20 minuts i 43 segons. Darrere seu, a més de vuit minuts de distància, va creuar la línia d'arribada Manuel Anguita, i el local Daniel Mayans va pujar al tercer graó del podi. "M'he sentit molt còmode, tot gestionant bé les distàncies; he anat incrementant les diferències amb el segon, i he arribat íntegre a la meta", va explicar Pau Bartoló, satisfet, després de la cursa.

El corredor avianès prendrà part a les Skyrunner Ultra World Series, el proper mes de maig, també a l'illa mallorquina. La BUFF Epic Trail i l'Ultra Trail del Mont Blanc seran altres objectius.