L'equip masculí català de mini va aconseguir finalment el segon lloc al campionat d'Espanya, que ahir va viure la seva última jornada de partits, a San Fernando (Cadis). El bagenc Marc Bataller, del Paidos de Sant Fruitós, i els seus companys de selecció van acabar cedint per un clar resultat de 78-50 en la final de la competició, que es va trencar per la superiorat de la selecció de Madrid en el joc interior.

Els partits, en aquesta categoria de joves jugadors, tenen un total de sis períodes. En el primer, els que van manar en el marcador van ser els catalans (14-20). Els castellans van reduir diferències en el segon, i en el tercer, Catalunya va resistir, i va arribar al descans amb un 33-35 encara favorable.

A la represa, Madrid va passar al davant i va vèncer per 58-46 a la fi del cinquè període. Un parcial afegit de 14-4 en començar la darrera part, va deixar aquesta final del tot decidida. El bronze va ser per a Andalusia, que va batre el Canàries en la lluita pel tercer lloc.

Tornejos infantils a Montsó

Els dos equips masculí i femení del Paidos Asfe participen des d'avui fins diumenge en el 5è Zarabasket Cup, a Montsó. En nois, els rivals en el grup dels fruitosencs seran els equips del CBT, el Torrelodones de Madrid i l'amfitrió, Monzón Basket Academy. Entre d'altres, destaca la presència del València Basket. En noies, les fruitosenques estaran en un grup amb el Sant Josep Obrer, el Torrelodones, l'Uni Girona, el CE Joventut-L'Hospitalet i el València.