El gran partit del belga Jonathan Tabu, autor de 34 punts, va permetre al Montakit Fuenlabrada obtenir una victòria que el consolida en la sisena posició de l'ACB i que evita que el MoraBanc Andorra entri a la zona dels conjunts amb dotze triomfs, els que ara serien necessaris per entrar en la lluita pel títol. Els madrilenys es van basar en el belga, que va completar l'exhibició amb un triple a l'últim segon, per capgirar un resultat que gairebé en tot moment els va ser contrari.

Perquè el MoraBanc, basat en els punts de Stojanovski i Jones, va tenir percentatges altíssims als primers deu minuts. Va anotar 30 punts, però va fallar darrere, on no era capaç d'aturar Tabu, que es multiplicava per tapar la baixa de Marko Popovic. Així, en els dos primers períodes l'anotació va ser altíssima per a les dues bandes i tot quedava obert per a la segona meitat.

La resolució, al final

I les coses no van canviar a la represa. El MoraBanc sempre duia la capdavantera, que va arribar a ser de sis punts (63-57) després d'un bàsquet de Holt. A l'altra banda, Álex Urtasun cobria bé les absències de Tabu. Un triple d'ell mateix a l'inici del darrer parcial va donar el primer avantatge al seu equip (73-74). Dos tirs lliures de Stojanovski i un de Sada van situar el 78-78, però aleshores va tornar a aparèixer Tabu. Tres tirs lliures seus i un triple de Paunic, ja a l'últim minut de l'enfrontament, van establir el 80-86. Betinho va fallar el triple de l'esperança i el base forà va completar l'exhibició amb un llançament de tres punts anotat després d'haver errat dos tirs lliures. El Fuenlabrada situa dues victòries entre ell i la vuitena posició a l'espera del resultat de l'Unicaja-Bilbao d'avui.