El Barça Lassa va refermar el seu liderat a casa del cuer Retabet.es, en un partit dominat amb comoditat pels de Xavi Pascual en el qual va destacar el triangle format per Aleksander Vezenkov, Ante Tomic i Tomas Satoransky.

El conjunt basc va aguantar bé en el primer quart, aferrat a l'encert de Jordi Grimau, que es va mostrar molt entonat davant l'equip que li va donar al 2001 l'alternativa a l'elit, però el català no podia sol i el Barça començava a mostrar el seu perfil de piconadora.

Els blaugrana gairebé no van fallar cap del seus atacs, van mostrar un encert en el tir exterior descomunal amb tots els seus homes entonats des del perímetre i, amb Abrines, Vezenkov i Satoransky en estat de gràcia, van començar a obrir forat en el segon quart (29-47 al descans).

A la tornada dels vestidors, els blaugrana van mantenir el seu encert ofensiu i també la intensitat defensiva, aconseguint així diferències que van superar els 20 punts. El local Landy va decidir que era el seu moment i amb 8 punts consecutius va donar vida a la graderia i va apropar el seu equip a 14 punts.

Però això va acabar sent contraproduent, ja que va activar un Barça que es va tornar a posar el vestit de treballar per acabar la feina. I ho va fer en el tram final, sense patiments i amb el menor cost físic possible davant un rival conscient que buscava un somni.