Les últimes declaracions del porter del Barça Marc-André ter Stegen, en què va dir que els partits que juga ara amb el club blaugrana, els de Copa i la Lliga de Campions, no són suficients per a ell i que haurà de parlar amb l'entitat a final de temporada per veure si la situació canvia o no, han encès els llums d'alarma a la secretaria tècnica. Ter Stegen té ofertes d'Anglaterra per anar-hi a jugar i podria decidir marxar si veu que Claudio Bravo continua sent el titular a la lliga. Per això, segons informava ahir la web del diari Marca, el Barça estaria valorant la possibilitat d'intentar el fitxatge del porter belga del Chelsea Thibaut Courtois.

Aquest va deixar oberta la porta de sortida del club anglès en unes altres declaracions fetes durant la seva estança a la selecció. El belga té contracte amb els londinencs fins al 2019, però quan se li va preguntar si hi continuaria la temporada vinent va dir que "no dic ni que sí, ni que no. Encara no ho sé, tinc tres anys de contracte i ja veurem què vol el Chelsea".

Courtois, que va col·laborar al títol de lliga i al subcampionat europeu de l'Atlètic de Madrid fa dues temporades, també s'ha situat a l'òrbita del Reial Madrid. El fet cert és que al Barça ser li obre un problema ja que el rendiment de Bravo i Ter Stegen fa difícil descartar-ne un, però cap dels dos no vol deixar de jugar cap competició.