Una cinquantena d'equips van prendre part a la tercera edició de La Molina-Vallter Skimarathon, la cursa d'esquí de muntanya de llarga distància per equips que uneix les valls de Cerdanya, Núria i Camprodon, passant pel Puigmal, Nou Creus i Bastiments.

La parella formada per Xavier Freixinet i Jordi Alís va vèncer i va completar els 38 quilòmetres del recorregut en un temps de 4 hores i 8 minuts. Els segons a arribar a Vallter van ser Xavier Sadurní i Jordi Palomares, que van fer un registre de 4 hores i 15 minuts. Cinc minuts més tard van creuar la meta Jordi Martín i Joan Reyné, que van completar el podi. Per la seva banda, la parella de germans Nil i Oriol Cardona no van poder completar la cursa.

En la categoria femenina només es van inscriure dos equips, i ambdós van arribar plegats després de 6 hores i 13 minuts de cursa. Pel que fa a la competició mixta, el primer conjunt en arribar a Vallter va ser el format per Samuel Orts i Pilar Quesada.

Poc abans que els esquiadors passessin pel control de Núria es va donar la sortida a la cursa curta, que ressegueix els darrers 14 km de l'Skimarathon. Els vencedors d'aquesta Núria-Vallter van ser els germans Enric i Àlex Moya, que van trigar 2 hores i 18 minuts en completar el recorregut.