Paula Fernández, futbolista de Sant Fruitós del FC Barcelona, va confirmar ahir la seva classificació, formant part de la selecció estatal de la seva edat, per a l'europeu de categoria sub-17 que se celebrarà a Bielorússia. Fernández va jugar tot el partit d'ahir, el tercer i últim de la fase que Espanya ha dut a terme a Belfast, a Irlanda del Nord. Les espanyoles van derrotar Dinamarca per un marcador de 2-0.

El partit es va decidir al primer temps amb els gols aconseguits per Candela Andújar i Maria Blanco, que va rebre una assistència de Paula Fernández, molt activa durant tot el partit. Amb les bones intervencions de la portera Noelia Ramons, Espanya va evitar rebre cap gol tot i que les daneses es van aproximar amb força perill, sobretot per mitjà de la seva jugadora Kjærsig Sunesen, que va ser la més perillosa. Ja en la segona part, el resultat no va variar, tot i que les daneses van pressionar amb molta intensitat.

Espanya s'ha classificat com a primera del seu grup i ho ha fet tot assolint tres victòries; a la d'ahir hi cal sumar les assolides en les jornades anteriors contra Ucraïna (4-0) i Irlanda del Nord (5-0).