Més de 500 persones van assistir com a públic a la primera cursa del Dirt Track de Berga, una prova que és puntuable per a la Copa Berguedà d'aquesta especialitat. La competició, que organitza l'entitat Berga Offroad Club, es va dur a terme al camp de futbol de la ciutat i va tenir la participació d'una quarantena de pilots, entre els quals alguns dels millors de tot el territori català.

En la categoria principal, la de màsters, el guanyador va ser el pilot de 41 anys Lluís Massana, tota una llegenda de l'especialitat, que ja es va adjudicar la prova berguedana l'any 1997. Massana va superar el gironellenc Franc Serra, que va ser segon, i Gerard Bailó, que va ocupar la tercera posició, després d'una final que va ser molt disputada.

Pel que fa a la categoria open, el lleidatà Jaume Gaya es va coronar vencedor, davant de Joan Noguera, segon, i Guillermo Cano, tercer. En infantils/juvenils hi van prendre part les millors promeses del Dirt Track, i en promo 85 el primer lloc va ser per a Alejandro Rodríguez, seguit d'Àlex Millán, segon, i Marcos Morales, tercer. Finalment, en la modalitat de promo 65/50, en la qual van participar els pilots més petits de la competició, els més ràpids van ser Max Sán-chez, Blai Trias i Jordi Gaya.

La segona i última cursa d'aquesta competició es durà a terme el proper dissabte 16 d'abril a partir de dos quarts de vuit del vespre. En aquesta, els pilots buscaran fer un bon resultat per tal de millorar posicions en la prova.