Des de divendres fins dissabte a la nit es va celebrar la reeixida setzena edició del Vila de Gironella, torneig que va aplegar equips de moltes de les nostres comarques, com ara el Berguedà, el Bages, el Moianès, la Cerdanya i Osona. En el torneig, organitzat d'una forma impecable per l'entitat local, l'Atlètic Gironella, hi va haver un altre cop tres categories. Divendres va ser el dia per als alevins i l'endemà va ser el torn per als futbolistes de les categories dels benjamins i els prebenjamins.

En alevins, la victòria final en el torneig va correspondre al Centre d'Esports Manresa. El conjunt de la capital del Bages es trobava en emparellat en un grup en la fase prèvia amb l'Avià, el Baganès, la Pirinaica i el CF Puigcerdà; va passar ronda tot marcant 24 gols i sense rebre'n cap. En els quarts de final el Puig-reig li va plantar cara (2-0) i en la semifinal es va retrobar un altre cop amb el Puigcerdà (4-0). Ja en la final va batre el Berga B amb un marcador de 2-0.

En benjamins, el campió va ser un Berga resolutiu que en els vuitens va batre la Pirinaica per 5-0, en els quarts, el Vic per 4-0 i en les semifinals es va desfer per un mínim 1-0 de l'EF Ripollès. En la final, de nou els berguedans van retornar a l'eficàcia golejadora i van tombar el Sant Salvador de Cercs amb un marcador ampli de 5-2.

En la categoria dels més petits, el Súria va ser el campió en vèncer en la final per 3-0 l'Avià. El conjunt surienc va ser molt superior en els quarts al Vic (4-0), però al partit de semifinals li va caldre arribar fins a la tanda de penals per deixar fora de la final el Moià.