Amb una treballada victòria per 18-24 al camp del GEiEG gironí, el Manresa Rugby Club ha entrat als quarts de final del play-off dins de la Divisió d'Honor catalana. Tot un èxit en la seva primera temporada a la categoria. El passi es va poder confirmar amb la victòria (amb un punt extra de bonus) combinada amb la dels Gòtics a Sant Cugat del Vallès (12-17) que atorgava el sisè lloc als manresans que entraven al play-off final de la lliga.

El partit a casa dels gironins va començar amb un Manresa molt concentrat en el seu objectiu i en el minut 3 ja va aconseguir anotar el seu primer assaig. El domini es va mantenir fins a la segona part, el moment en el qual el GEiEG es va apropar fins a un 15-17, ja que va aprofitar uns moments de desconcert en els files bagenques. La concentració va tornar en el moment just per tal d'anotar un assaig que donaria la victòria definitiva al Manresa RC i el punt bonus que necessitava. El GEiEG no va desistir i va mirar de reduir distància forçant uns cops de càstig, dels quals només en va poder transformar un, i van deixar el marcador en el 18-24 esmentat per als del Bages.

Pel que fa al conjunt femení, el Manresa RC no va poder disputar el partit que li corresponia contra el CEU, en la lluita per la tercera i la quarta plaça, ja que el matx va ser suspès per la pluja.