Les gimnastes del CG Berguedà de Puig-reig van fer un molt bon paper a la 2a fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística que es va fer a Salt (Girona). En la categoria de Promogym 1B, l'equip format per Ivet Solanellas, Ànnia Vilardaga, Núria Soler i Maria Reig va aconseguir el tercer lloc d'un total de 24 equips. Les gimnastes de Puig-reig que van fer les millors puntuacions en les paral·leles asimètriques i en el salt, van obtenir 103,100 punts. En la classificació individual, Solanellas va quedar 15a, Vilardaga 16a, Soler 17a i Reig en 60a posició de 107 gimnastes.

En la categoria de Promogym 2B Gina Vilardaga va aconseguir la 9a posició amb un total de 34,800 punts i en Promogym 3B l'equip format per Irati Garcia, Júlia Abayà, Laia Soler i Joana Chamarro va quedar tercer amb una puntuació de 107,600 punts. Individualment, Chamarro va obtenir el segon lloc, Soler va quedar en 15a posició, Abayà en 18a i Garcia 46a d'un total de 105 gimnastes.