El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès va obtenir un gran resultat al pavelló municipal Can Sorts de Sentmenat del Vallès, on se celebrava la Supercopa de Catalunya de Judo.

En la categoria cadet (sub18) va aconseguir quatre primers llocs, un segon i sis tercers. Paula Cubero (-48 kg), Ivan Prat (-46 kg), Derek Garrido (-50 kg) i Eric Guerra (-55 kg), tots ells de l'Esport 7, van pujar al capdamunt del podi. Pol López (-55 kg), també de l'Esport 7, va aconseguir el segon lloc i Oscar Contreras (-46 kg), Arnau Solé (-66 kg), Cristina Juárez (-63 kg), Anna Martínez (-70 kg), Clàudia Salgado (+70 kg) i Galdric Puig (-81 kg), tots de l'Esport 7 excepte Salgado i Puig, del J. Moià i J. Santpedor respectivament, van quedar tercers en les seves categories.

En la categoria infantil (sub15) Noelia Jardo (-44 kg), de l'Esport7, va quedar primera i Alex Martín (-42 kg), Judit Serra (-48 kg) i Ariadna Gombau (-52 kg) van quedar en tercera posició.

Aquesta era l'última competició on els judokes es jugaven les places per poder participar en la fase final del Campionat d'Espanya. En la categoria cadet s'han classificat Paula Cubero, Ivan Prat, Derek Garrido i Pol López, a l'espera que Eric Guerra sigui convocat per les places lliures que dóna la Federació Espanyola, mentre que en la categoria infantil s'ha classificat Noelia Jardo a més a més de Pau Santacreu, Saul Flores i Laia Garolera, que ja s'havien classificat en quedar entre els tres primers del rànquing estatal.