El clàssic de la Primera Divisió, que es jugarà aquest dissabte a les 20.30 h al Camp Nou, tindrà les mesures de seguretat que s'han aplicat a l'estadi blaugrana els últims partits de la Lliga de Campions, per tant, s'estableixen d'acord amb el nivell 4 d'alerta antiterrorista.

Segons han informat aquest dimecres el Barça i els Mossos d'Esquadra, aquestes mesures s'ampliaran al partit que es disputarà entre setmana, el 5 d'abril, en què el Barcelona rebrà en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions a l'Atlètic de Madrid.

Així, les mesures de seguretat seran les següents: els accessos a estadi s'obriran dues hores abans (18.30 h, dissabte; 18.45 h, dimarts), i s'emplaça els socis perquè avancin la seva entrada al Camp Nou.

Per entrar al recinte del Camp Nou, se sol·licitarà tant l'entrada com l'abonament, impedint l'accés als socis que només presentin un d'aquests dos documents.

A més, tampoc no es permetrà entrar a l'estadi amb bosses grans, maletes, motxilles o ronyoneres. Els membres de seguretat duran a terme escorcolls de forma exhaustiva a tots els accessos.

La policia controlaran vehicles i usuaris als voltants del camp, i per accedir motoritzat a l'estadi tots els integrants hauran de presentar els carnets corresponents o acreditació.

La zona d'aparcaments del Camp Nou per a públic no abonat quedarà tancada des de les 8 h del matí, tant dissabte que ve com el dimarts 5 d'abril.

Així, des d'aquest horari tampoc no es podrà estacionar a la via pública al perímetre que envolta el Camp Nou.

A tot això, el Barça i els Mossos recorden que està convocada una vaga parcial de metro a Barcelona per a dissabte que ve, que podria afectar la mobilitat dels aficionats.