Nacho Fernández, central internacional del Reial Madrid, admet tenir una "espineta clavada" del Clàssic de la primera volta al Santiago Bernabéu i un 0-4 que "va doldre bastant", i del qual ara es volen refer per estrènyer la Lliga.

"El 0-4 ens va fer bastant mal. Aquell dia vam sortir molt enfadats. Ha passat el temps però tenim l'espineta clavada i volem fer un bon paper", ha dit a Radio Marca.

"Són tres punts però tots sabem de la importància d'aquest partit. Juguem contra el Barça a casa seva, sabem el que va passar a l'anada. Volem guanyar per tenir bones sensacions i per estrènyer una mica la Lliga", ha afegit.

Nacho és conscient de la distància de deu punts amb el Barcelona que converteixen el títol en un impossible, però promet lluita fins al final. "En aquest club i amb aquesta samarreta, jugant contra el Barça sempre cal sortir a guanyar. Volem posar-li les coses difícils".

"No poso resultat, l'únic que vull són els tres punts. Guanyar per seguir lluitant per la Lliga. Tornar-los el 0-4 no estaria gens malament, però també em val l'0-1 en l'últim minut", ha dit.