El Barça es jugava mitja vida en un partit en aparença fàcil al Palau Blaugrana contra la gran sorpresa de l'Eurolliga d'enguany. El Brose ja havia demostrat a la primera volta, en què va derrotar els homes de Xavi Pascual, que és un equip dinàmic i que practica bon bàsquet de la mà del seu particular tècnic, l'italià Andrea Trinchieri, però ahir va caure víctima de l'excés de responsabilitat davant d'un adversari molt superior.

El Barça es va escapar en un gran segon quart, que li va donar un avantatge de vint punts que va saber gestionar fins al final. Ara queda a un pas d'entrar, com a tercer o quart i, per tant, amb el factor pista en contra, als quarts de final de l'Eurolliga. De tota manera, seria necessari guanyar a Kaunas davant del Zalgiris de Jasikevicius la setmana que ve per no haver d'esperar a dobles o triples empats.

Dorsey encamina el triomf

El Brose va començar ahir amenaçant, amb un parcial de 0-5 a l'inici. Els germànics, però, no tenen pivots intimidadors i això ho va aprofitar un Joey Dorsey que va fer seva la zona. Fins i tot va arribar a anotar dos tirs lliures seguits. Entre ell i Doellman van escenificar la remuntada al primer període i l'entrada d'Arroyo, que ahir es va reivindicar, va fer anar augmentant la diferència fins als vint punts del descans.

Dosificació de forces

En la segona part, la força del Barça en defensa va disminuir, la qual cosa va ser aprofitada per homes com Wanamaker per maquillar el seu compte de punts. El Brose, però, no va arribar a baixar dels setze punts de diferència i en cap moment va posar en perill una victòria barcelonista que va tenir en Tomic i Perperoglou, els homes més efectius d'aquest tram, a més d'un Abrines que està en forma. El Barça juga diumenge amb l'ICL Manresa abans de viatjar a Lituània.