El pilot del Repsol Honda Team Toni Bou no podrà participar al FIM X-Trial de les Nacions (indoor) que es disputarà avui a Niça, França, per una lesió que va patir abans d'ahir en un entrenament. El català va caure mentre s'entrenava i es va fer mal a l'espatlla dreta. Després de passar per la Clínica Creu Blanca de Barcelona per fer-se una ressonància i ser visitat per un especialista, el diagnòstic va ser un trencament parcial del tendó subescapular de l'espatlla.

Per aquesta raó el pilot i el seu equip van decidir, per prevenció, no participar en la prova del FIM X-Trial de les Nacions i no podrà defensar el títol de campió de l'any passat, que va adjudicar-se juntament amb el pilot tarragoní Albert Cabestany. De fet, Bou s'ha proclamat campió de les últimes cinc edicions d'aquesta competició, les tres primeres va formar equip amb Adam Raga i Cabestany i les dues últimes només amb el pilot de Tarragona.

L'actual campió del món començarà un tractament mèdic conservador que el permeti estar amb les òptimes condicions físiques i garanties a l'inici del Campionat del Món (outdoor) que es disputarà el següent cap de setmana, els dies 9 i 10 d'abril, a Cal Rosal, a Olvan. El de Piera també és l'actual campió d'aquesta competició, la qual porta guanyant des del 2007, amb nou campionats al seu palmarès i, així, es converteix en el pilot amb més títols i supera l'anglès Dougie Lampkin, amb set victòries mundials, i el català Jordi Tarrés, també amb set Campionats del Món.