La selecció absoluta catalana i la d'Hongria jugaran un amistós al pavelló del Pujolet el proper 20 de juny. L'Ajuntament de Manresa i el Manresa Futbol Sala col·laboren en l'organització en la qual també hi ha la Federació Catalana de Futbol i la Lliga Catalana de Futbol Sala. Pere Joan Pusó, director esportiu del Manresa FS es mostra "agraït a la Lliga per haver portat el partit a Manresa i a l'Ajuntament que ens ha donat un gran suport".

El partit es jugarà a les 19 hores del dilluns 20 de juny. L'endemà les dues seleccions tornaran a jugar, al Mareseme. El seleccionador de l'equip d'Hongria és Sito Rivera, el qual havia entrenat el Martorell i el Manresa, quan aquest darrer es trobava a segona categoria estatal, la Divisió de Plata.

D'altra banda, el Manresa FS té el seu partit de lliga d'aquest cap de setmana demà a les 12.30, amb el Catgas Santa Coloma B. El matx es jugarà al Pujolet i el rival és ben potent; l'equip entrenat per Oscar Redondo, exjugador de la màxima categoria, és cinquè classificat i ha guanyat 5 dels 12 partits disputats com a visitant. En el Manresa FS hi haurà el debut de David Muñoz, que era al Prone Lugo. L'equip del Sala 5 Martorell rep l'Escola Pia, i l'Esparreguera va a Montcada.