Cambrils (Baix Camp) va acollir la que era cinquena edició de la Copa d'Europa de clubs, amb dos de manresans que van tenir una molt lluïda actuació. Van ser els dos de l'estat espanyol en assolir unes classificacions finals de més nivell. El Royal Dance, que es va situar com a finalista, va acabar en la cinquena posició després de la ronda definitiva, on les parelles van oferir el millor damunt la pista.

La 1a va ser per a la Romanian Dance Academy de Romania, per davant del Russian Club i de dos italians, l'Academia della Danza i el Latin Future, amb el tercer i quart llocs, respectivament.

El Swing Manresa va arribar a semifinals, però no va obtenir la puntuació necessària per entrar a la final. Tot i així, les seves parelles van aconseguir una ben meritòria onzena plaça que consolidava els dos clubs manresans en l'elit del continent europeu.

D'altra banda es celebrava l'Obert Internacional per parelles organitzat per la federació mundial de ball esportiu, on cal destacar del Royal Dance la primera posició de Rosa Carné i Guillem Pascual en adults llatins. Per part d'un altre dels clubs de la capital del Bages, el Frak Manresa, cal destacar una onzena posició en la categoria de sènior 2 en la modalitat llatins. La parella integrada per Francisco Sanz i per Maria Carmen Tormo va tenir una posada en escena força reeixida que no els va situar en els llocs més capdavanters però que refermava el bon nivell que hi ha en els clubs bagencs.