Els Celtics de Boston van posar fi a la ratxa triomfal dels vigents campions de la NBA i líders d'aquesta temporada, els Warriors, que havien fet 54 partits sense cap derrota al seu pavelló, l'Oracle Arena, en els dos darrers anys. El partit va finalitzar amb el resultat de 106-109 i la gran estrella dels Golden State Warriors, el seu base Stephen Curry, va errar un triple a 5 segons del final que, en cas que l'hagués transformat, hauria dut a la pròrroga. Aquesta, però, es tan sols la vuitena derrota rebuda pels Warriors, en una campanya que és excepcional i presenta un balanç de 68-8, a manca de 6 partits per al final de la lliga regular. Curry i els seus companys encara tenen al seu abast, abans dels play-off, batre el millor registre històric, que és dels Bulls de Michael Jordan, amb un impressionant 72-10.

Els Golden State Warriors no cedien a l'Oracle Arena des del 27 de gener del 2015, quan van perdre amb els Chicago Bulls. El rècord de la imbatibilitat com a local en la NBA queda en les 54 victòries dels Warriors, que han deixat enrere les 47 dels Spurs i les 44 seguides que van fer els Bulls de Jordan.

En el partit a l'Oracle Arena, qui va destacar pels Celtics va ser Isaiah Thomas, autor de 22 punts. Curry va tenir una nit encertada en l'anotació (29) però no va afinar en el tir definitiu. D'altra banda, els Cleveland Cavaliers van derrotar per 108-110 els Atlanta Hawks, i la seva estrella LeBron James va fer 29 punts i es va convertir en 12è màxim anotador històric de la NBA.