L'Igualada Calaf Grup va perdre altre cop a casa, aquest cop per 2-3 contra el Noia, en el primer partit des que el capità, Ton Baliu, ha comunicat que deixarà el club al final d'aquesta temporada. Amb aquesta derrota, els homes de Ferran López veuen com se'ls complica disputar la competició europea la temporada vinent.

El partit dels locals va ser bastant fluix i, en general, força dur, amb un total de 16 faltes comeses entre tots dos equips a la primera part. D'ocasions de gol, però, n'hi va haver ben poques, i al descans s'hi va arribar amb un merescut resultat d'empat a zero. A la represa, però, tot va ser diferent, i al cap de pocs segons, Ferran Rosa va marcar el 0-1. Nou minuts després, l'encara jugador igualadí Ton Baliu va empatar amb una rematada al segon pal, i va neutralitzar el gol visitant.

L'alegria dels visitants va durar poc, ja que, al minut 38, quatre minuts després de l'empat local va arribar l'1-2 dels cavistes, i Aleix Esteller va complicar la qüestió encara més quan va marcar l'1-3 en el moment que el partit ja encarava la recta final. Tot i així, Sergi Pla va marcar el 2-3 definitiu al minut 48,5. Els arlequinats fa quatre partits que no guanyen, i l'ensopegada contra un rival directe és important.

El tècnic local entén Baliu

Un cop acabat el partit, a part del mal resultat, una de les notícies del partit va ser l'adéu anunciat de Ton Baliu al club un cop acabada la temporada. El tècnic igualadí, Ferran López, entén la decisió del capità. "Ell vol viure un somni, i poder-se dedicar de forma exclusiva a aquest esport. Aquí no pot fer-ho. Per a nosaltres és una icona, un referent que té les portes totalment obertes per tornar".

Preguntat sobre el partit, López no va mostrar-se satisfet, i va assegurar que "som un equip immadur i n'estem aprenent. Ells han estat superiors, i ho dic de manera totalment conscient".