El Berga continua colíder en vèncer l'Olvan per la mínima, que queda al llindar del descens. Va ser un derbi molt travat i amb poc joc.

Aviat els locals es van avançar en un llançament de falta molt ben col·locat per sobre de la barrera, però poc després va arribar l'empat en un córner. Al minut 21, després d'una sacada de banda del Berga, l'Olvan va fer un mal refús, la pilota va quedar morta a l'àrea i va suposar l'1-2. Abans del descans, una jugada per la banda esquerra va donar lloc a una centrada i a l'empat, després d'un bon control.

A la represa, el partit va continuar molt igualat, però va ser el Berga qui va aconseguir el gol de la victòria al minut 73. Casanovas va controlar una pilota que provenia d'una falta i una sèrie de rebots, per a marcar fent una finta.