El Catalana Occident Manresa júnior va caure a la complicada pista del JAC Sants per un resultat final de 76-67, i ara està gairebé obligat a guanyar la setmana que ve a casa davant el Sant Josep (diumenge a les 16 hores) si vol assegurar la seva presència a la final a quatre de la categoria.

Els manresans van començar el partit molt desencertats en el llançament exterior, i els locals, que van fer una defensa zonal durant tot el duel, van acabar el primer quart amb tres punts de marge. En el segon període els bagencs van estar bé en atac, però van patir en defensa i en el rebot (36-34 a la mitja part del matx).

En la segona meitat els visitants van començar forts i es van posar per davant en l'electrònic, però el Sants va treure l'orgull i el va tornar a capgirar. En els deu darrers minuts els locals van dominar i es van endur el triomf.