PETRO PINTÓ ASFE/L'HOSPITALET

?PETRO PINTÓ ASFE. Ambròs, Jorba 4, Colldeforn 4, Guix 4, Gener 4 -cinc inicial- Gotsens, Majó 2, Cunill, Puigbò 3, Ledesma, Pujol 2 ?L'HOSPITALET. Burgos 3, Perera 13, Carrasco 6, Balceiro 8, Perdiguer 17 -cinc inicial- Becerra, Pérez, Salinas 5, López 9, Prat 3 ?ÀRBITRES:Peguero i Esteve ?pARCIALS:6-21, 14-32, 19-48, 23-64

El Petro Pintó Asfe va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant un Hospitalet que es va imposar amb molta claredat (23-64).

Les jugadores de Sant Fruitós de Bages no van ser capaces de competir en cap moment del matx davant unes visitants que venien en bona forma. En els primers minuts les bagenques van fer una mala sortida i les noies de l'Hospitalet ho van aprofitar i van agafar quinze punts de marge al final del quart inicial (6-21). En el segon període la tònica no va variar i les visitants van ampliar la diferència fins el 14-32 amb el qual es va arribar a la mitja part del duel.

En la segona part les fruitosenques seguien sense reaccionar i van veure com el seu rival sentenciava el matx (19-48 al final del tercer quart). En el darrer, el tècnic visitant va donar descans a les jugadores més habituals i el triomf no va perillar.