L'Espanyol es va endur un punt que, en aquest moment de temporada, és molt valuós al camp d'un Màlaga que va dominar, però que no va poder superar més d'una vegada el treball defensiu blanc-i-blau i la bona actuació de Pau López. L'alineació d'Óscar Duarte davant dels centrals ja va mostrar el camí que volia seguir Galca, segons el qual era més important no encaixar gols que anar-los a buscar.

De tota manera, l'Espanyol es va trobar un gol després d'un llançament de córner que, com davant de l'Athletic de Bilbao, va rematar Pape Diop al fons de la porteria adversària. El Màlaga, imprecís, va poder empatar amb una rematada de Duje Cop al pal. Va ser el mateix davanter croat qui va aconseguir el gol de l'empat després d'una empenta de Víctor Sánchez sobre Juanpi a l'interior de l'àrea.

Els andalusos van sortir més entonats a la represa amb l'entrada al camp de Federico Ricca per Torres. En el tram final, van arribar els xuts de l'equip de Gracia, primer de Recio i després d'Atsu, tots ells massa tímids.

El Màlaga, però, hauria pogut guanyar quan només faltaven dos minuts per al final de l'enfrontament, quan Pau López, novament, es va mostrar encertat davant d'un xut de Charles.