La Llosa Artés va superar amb nota el primer partit de la terna que té contra rivals directes de la zona alta. El partit amb el Sant Josep a casa la setmana que ve i la visita a Cerdanyola d'aquí a quinze dies acabaran de posar a prova els homes de Toni Mañosas que es mantenen ferms en la seva lluita per accedir a les posicions que donen la possibilitat de lluitar per l'ascens.

Els bagencs afrontaven el duel amb moltes ganes però l'inici no va ser massa bo. L'equip es mostrava erràtic en atac i perdia massa pilotes. Això, unit a l'encert maresmenc situaven un preocupant 20-7 al minut 6. L'equip va centrar-se i va ser capaç de reaccionar i va arribar a la fi del primer quart perdent només per quatre punts de marge (24-20). La qualitat del Boet era determinant, però l'Artés trobava resposta en part gràcies a la bona feina del seu pivot Pepo que va acabar el partit amb un total de 21 punts anotats.

L'equip, però, no acabava de capgirar el resultat. Al tercer quart, però, les tornes van canviar i els artesencs van fer-se amb el control del matx i van aconseguir diferències que rondaven els set punts.

Al final, el Boet va tornar a apropar-se però la Llosa, gràcies a la seva bona defensa i als tirs lliures anotats, va certificar el triomf.