El CE Manresa, que ahir assolia una victòria convincent al camp del Martinenc, es consolida com a líder del seu grup i s'acosta així al desitjat ascens a Tercera Divisió. Els de Dani Andreu es van aprofitar de les derrotes dels perseguidors més immediats (l'Horta, el Vilassar i la Jonquera) i té 2 punts respecte al segon, que és el Sants. Però falten encara vuit jornades de lliga.

El partit contra el Martinenc es presentava complicat; hi havia al davant un rival amb l'estructura més ferma per liderar el grup des de l'inici, quelcom que mai ha fet aquesta temporada i que, després de la derrota davant els manresans, sembla una missió impossible.

Un gol a l'inici i un altre al final, van obrir, primer, i certificar, després, una victòria d'or. Un triomf que, després de les ensopegades d'altres rivals, fa que aquests tres punts obrin una lectura particular: aquest Manresa va a totes. El matx es va posar de cara en el minut 5, quan Hassen rebia una passada llarga des de la defensa i va driblar el porter per marcar el 0-1. Però els locals van empatar de seguida; el Manresa no es va arronsar i Gerard Bordas, a l'equador de la primera part, va tornar a obrir el camí de la victòria amb un precís xut.

En els segons 45 minuts no ho va tenir fàcil el CE Manresa per tal de conservar el seu tresor i es va haver de lluir Pau Núñez en vàries intervencions, ben protegit en la majoria d'accions per la defensa bagenca, molt sòlida. I al minut 88 era Noah qui va sentenciar amb un espectacular contracop, cavalcada en solitari culminada amb gol.