El Manresa FS va sumar una victòria molt treballada davant d'un fort Catgas Santa Coloma B. El conjunt visitant es va avançar en el marcador en els primers minuts, gràcies a un bon xut exterior. Els manresans, sense fer un bon inici, van anar millorant a mesura que avançava el partit.

Abans d'arribar a la mitja part, els jugadors bagencs van aconseguir tenir tres minuts molt bons de joc. Gràcies a això, els locals van poder marcar tres gols consecutius que remuntaven el marcador i els jugadors marxaven amb més tranquil·litat als vestuaris. A la represa el partit es va embogir. Els jugadors manresans van saltar damunt la pista sense intensitat. Els visitants van ser capaços de posar-se dintre del partit amb dos gols consecutius, 3-3. A partir d'aquest moment els àrbitres van ser els protagonistes del partit.

El jugador del Manresa FS Gordillo va ser expulsat. Els visitants no van saber aprofitar aquesta superioritat numèrica durant dos minuts. A falta de 9 minuts pel final, el conjunt local es va carregar de cinc faltes. D'aquesta manera els jugadors bagencs van abaixar la intensitat. Els locals marcaven el 4-3 però els visitants empataven des del doble penal, 4-4. Ràpidament els manresans van marcar el definitiu 5-4. El Catgas Santa Coloma B va provar-ho en els darrers dos minuts amb el porter jugador, però sense sort.