En un duel decidit a cara o creu La Salle Manresa va superar per la mínima al Sant Cugat després de viure un darrer quart amb un estira i arronsa constant a totes dues bandes. Les diferències per ambdós conjunts van ser mínimes però al final la sort va somriure als bagencs. El triple final del Sant Cugat deixava el resultat final de 62-61. Els homes entrenats per Jordi Romeu van haver de remuntar un partit que sobretot durant la primera meitat va ser de domini visitant (25-37 al descans).

L'equip continua tenint un bon grapat de baixes i sembla que d'un bon inici va acusar l'aturada de quinze dies que ha tingut la competició. El Sant Cugat va sortir amb molta més empenta i gràcies a un alt nivell d'encert en atac va situar-se 13-19 en acabar el primer quart. El desencert manresà no va millorar al segon quart i els errors en atac eren constants.

La superioritat dels vallesans sota les anelles era ben palesa i així ho mostrava el resultat de 25-37 amb el que s'arribava al descans. L'esperada reacció lasaliana va arribar al tercer quart amb un major encert dels locals. El partit va anivellar-se i al final va arribar-se a un cara o creu que va acabar somrient a una Salle que es manté a la zona alta de la classificació.