La selecció espanyola masculina de waterpolo va vèncer ahir la d'Alemanya (5-10) en partit de la 2a jornada del preolímpic que es disputa a Trieste. En el seu debut, diumenge davant Holanda, els de Gabi Hernández van ser derrotats per un resultats de 5-7.

Espanya, que lluita per assolir una de les quatre places per ser als Jocs de Río de Janeiro, es va refer de la sorprenent derrota encaixada el primer dia amb els holandesos. El partit contra els alemanys no es va començar bé en atac i se cedia per 2-1 al descans. Al tercer quart, els teutons van sortir amb empenta i van obligar els espanyols a haver de remuntar diversos cop, amb un gran Guillermo Molina (autor de 4 gols ahir) que va agafar amb encert la responsabilitat.

Es va encarar el darrer període del matx amb un 4-5 favorable i els de Gabi Hernández van poder escapar-se (4-9) per fi i van culminar un 5-10 la victòria. Un marcador que ha de donar confiança per al partit contra Itàlia d'avui.