Els representants del Bages i del Moianès van pujar fins a cinc vegades al podi, amb tres títols, en els campionats d'Espanya de duatló de totes les categories que es va celebrar a Cerdanyola del Vallès.

D'aquesta manera, el moianès del CN Minorisa Guillermo Morales, que va ser el participant de més edat de tot el certamen, es va endur el màxim guardó en la seva categoria, la de 70 a 74 anys. El seu company d'equip Vicenç Clotet va quedar en la segona posició. Aquesta distància, la d'esprint, va ser la que va generar més guardons per als representants de la regió central. Així, Alfons Esquius va ser primer en el tram d'edat de 55 a 59 anys, i Amand Redondo també va obtenir la plata en les edats de 50 a 54 anys. Finalment, en la prova de la distància olímpica, Mariano Méndez, també del Minorisa, va ser segon en el tram d'edat comprès entre els 60 i els 64 anys.

Al campionat també hi va participar Guillem Montiel, del CN Minorisa, en la categoria cadet, i va finalitzar en la setena posició, a només 17 segons del podi.