El Reial Madrid, llançat anímicament després de guanyar al Camp Nou, reprèn amb més fe que mai avui (BeIN Sports, 20.45 hores) el somni de conquerir la seva onzena Copa d'Europa. Visita l'irregular Wolfsburg, un equip que divendres passat va perdre per 3-0 contra el Leverkusen a la lliga i que no està fent una temporada gaire brillant. Sobre el paper, i tot i els avisos de Toni Kroos sobre la perillositat dels seus compatriotes, no sembla que el Madrid hagi de tenir gaires problemes per arribar a semifinals.

Només hi faltarà Varane

No sembla que Zinedine Zidane hagi de tenir gaires dubtes sobre l'equip titular que situarà avui al Volkswagen Arena, el mateix que va fer actuar des de l'inici al camp del Barça, amb Casemiro d'àncora al mig del camp. La fortalesa defensiva blanca, que encara no ha encaixat cap gol en deu partits en la competició, és una de les seves armes, a més de la pólvora ofensiva demostrada per Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema.

Per contra, el Wolfsburg necessita recuperar aquesta estabilitat defensiva per a la qual cosa tindrà la tornada del central brasiler Naldo, després de cinc setmanes de baixa per culpa d'una lesió en una espatlla. És un jugador clau, no només com a líder de la defensa, sinó també en les situacions de pilota aturada en les dues àrees, com demostren els dos gols que va aconseguir contra el Manchester United en el partit decisiu de la fase de grups.

En fase ofensiva, els alemanys comptaran amb la rapidesa de Schürrle i amb la tècnica de Draxler, que ja es va enfrontar al Madrid l'any passat quan formava part de la plantilla del Schalke.

Duel de xeics a París

Avui també es juga l'anada de l'altra eliminatòria, que enfrontarà el París Saint-Germain i el Manchester City al Parc dels Prínceps (BeIN Sports Max 1, 20.45 hores). És un duel entre els nous rics dels propietaris àrabs Nàsser al Khelaifi i el xeic Mansour per arribar a la penúltima ronda i anar consolidant els seus projectes. Per als anglesos, segueix de baixa Touré Yaya, de qui ahir va dir el seu agent que no continuarà formant part de l'equip citizen la propera temporada.